Besalú és un punt estratègic, accessible fàcilment des d'Espanya i Europa, i per accedir a múltiples centres d'interès de Catalunya.

Amb avió, arribant a Girona (45km) o Barcelona (150km).


Amb tren, amb la Renfe des de tota Espanya fins a Girona o Figueres, i des de França amb fins a Figueres.


En bus, amb la companyia Teisa  www.teisa-bus.com, desde Barcelona Calle Pau Claris, (1h45), Girona estació de Bus/tren (45min), Figueres estació de bus (30min).


En cotxe:

- amb peatge, per la autopista A7 desde Figueres (sortida 3) 25km, desde Girona (sortida 6) 30km, desde Barcelona (sortida 6 de Girona) 133km. 

Desde Banyoles, arrivant en Besalú, pasar el semáforo (solo hay uno), seguir todo recto hasta el giro, salir a la primera a la izquierda. 

- sin peaje, por la carretera/autovía C37, desde Avenida Meridiana en Bcn, luego C17 pasado Vic, dirección Olot, tunel del Bracons. Atravesar Olot dirección Girona. Tomar salida 67 en la A26. Desde Olot, llegando en Besalú, a la rotonda, girar a la segunda a la izquierda. 

 

Arribant al poble, passar el semàfor (solament hi ha u), tot recte fins al gir, sortir a la primera a l'esquerra.

A l'esquerra després d'un important edifici gris modern. Al final a la dreta, al llarg de la rambla de tilas, es pot aparcar o hi ha un aparcament a 30m. Baixant una mica més, trobessis el carrer d'Olot, (cura, no la carretera d'Olot que és la nacional) a la dreta, el nº 8.


Benvinguts!